به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛
انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران، تفاهم نامه همکاری های آموزشی و پژوهشی امضا کرد.
 2020/05/15 - Comments : ٠more ... >>
lnkjkj
dfgdfgd
dfgdfgdfg
 2020/04/26 - Comments : ٠more ... >>
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛
انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و علوم پزشکی شهید بهشتی
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و علوم پزشکی شهید بهشتی، تفاهم نامه همکاری های آموزشی و پژوهشی امضا کرد.
 2020/04/15 - Comments : ٠more ... >>
با تلاش متخصصان شرکت دانش بنیان " توان دانش مهرسام " وابسته به دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی؛
امکان " توانبخشی از راه دور (Tele Rehabilitation) " توانخواهان، فراهم شد
با تلاش متخصصان شرکت دانش بنیان " توان دانش مهرسام " مستقر در مرکز رشد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، امکان « توانبخشی از راه دور (Tele Rehabilitation) » توانخواهان، فراهم شد.
 2020/04/15 - Comments : ٠more ... >>
عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی؛
ناشنوایان و کم شنوایان مبتلا به کرونا، نیاز به برقراری ارتباط با کادر درمانی بیمارستان ها دارند
عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، گفت: تا کنون افراد ناشنوا و کم شنوا هم در میان بیماران کرونایی بوده اند، که برقراری ارتباط بین آنان و کادر درمانی بیمارستان ها از ضروریات درمان محسوب می شود.
 2020/04/10 - Comments : ٠more ... >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next Page >>